29 Aralık 2010 Çarşamba

Kararsız müşteri



Son zamanlardaki tüm alışverişlerim aynı şekilde gerçekleşiyor.Mağazada bir şeyler seçiyor,eve getiriyor,dolaba yerleştiriyor,sonra bütün geceyi güzel olmadı mı yoksa,maviyi mi alsaydım yoksa,ya keşke kırmızıyı alsaydım,aslında bu da her şeyle kombinlenir ama çok mu sıkıcı ve benzeri dünya kadar düşünce arasında geçiriyor,ertesi gün evdekini tekrar mağazaya götürüp değiştiriyor ve bir daha bir daha değiştirecek yüzüm olmadığından konuyu kapatıyor,alışverişimi tamamlamış oluyor,rahatlıyorum.Eskiden de kararsızdım ama iyice aştım artık.Kutluyorum kendimi...



6 yorum:

  1. hehh, işte bende tam o dediğin müşkülpeset müşterilerdenim :)) ben eve getirecek kadar karar veremiyorum eve getirebilsem onada şükür dicem :)) ne kadar seçim seçeneğim çok olursa o kadar kararsızlaşıyorum, aslında ben sen değil bir çok kdın böyle galiba :)

    YanıtlaSil
  2. ben çarçabuk alanlardanım ve hep bir türlü seçemeyenlere hayret ederim:)iştee onlardan biri:)Allah yardımcın olsun kardeş:)

    YanıtlaSil
  3. Beyza'nın annesi,daha ilk seçme kısmından bahsetmedim ben,bahsetmeye cesaret edemedim desem daha doğru hatta.Öyle uzun sürerdi ki o bölüm.Haklısın ama,bizden çook var :)

    YanıtlaSil
  4. Sitare,hayranım senin gibilere.Benim gibiler mızmızlanıp dururken sizler alışverişi çoktaaan halledip yeni aktivitelere geçmiş oluyorsunuz :)

    YanıtlaSil
  5. ahahaha kadın manyaklığı diyorum ben buna.. ve kendini rahat bırakamama rezilliğimiz.. bende de ziyadesiyle mevcut bu manyaklıktan.. bir de evden çıkmaya üşeniyorum.. İlter'e veriyorum götürmesi için.. o da değiştiremediğinden iade oluyor genellikle.. ama eve gelen mal iade olunca hiç üzülmüyorum, almışım ya tatmin olmuşum demek..

    YanıtlaSil
  6. Evet ya Mümineciğim,sadece satın almak eylemi tatmin olmak için (geçici bir süre) yeterli,aslında ne aldığın önemli değil.Bende de aynısı olur.Alır rahatlarım,geri iade edilince de hiç bir eksikliğini duymam.Gerçekte ihtiyacımız olmayan ne çok şey alıyoruz demek ki.Bunun cevapları çok derinlerde,bilinçaltında bir yerlerde gibi geliyor bana :)

    YanıtlaSil


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails