20 Aralık 2010 Pazartesi

O artık beni prenses peri sanmıyor



İnternetin başındaydım,yanıma geldi,neye bakıyorsun anne dedi.Bir arkadaşımın yazdıklarını okuyorum annecim dedim.Hangi arkadaşın dedi.Deli Anne dedim.Şaşırdı,gerçekten ismi Deli Anne mi dedi.Evet dedim.Hoşuna gitti,epey bir güldü.Sonra da vurucu cümleyi kurdu.Anne,sen de bazen deli anne oluyorsun,hem de çılgın deli anne :)). Hmmm,bu yaş itibariyle gerçekleri görmeye başladı demek.

10 yorum:

  1. Hem de çılgın deli anne :))))
    Bu çocuklar bir harika :)

    YanıtlaSil
  2. süper! evet sanırım artık büyüdü bu bücürler, artık tüm gerçekleri tüm çıplaklığıyla görüyorlar :)))

    YanıtlaSil
  3. Liya Azelya,çok tatlılar ama büyüdükçe hareketlerimize daha bir dikkat etmeliyiz galiba,farkındalık arttıkça sorumluluk artıyormuş.

    YanıtlaSil
  4. Tibet'in annesi,sorma,artık ne hata yapsam geri sarmıyor,hafızaya yazıyor bu bücür.

    YanıtlaSil
  5. ahahaha.. çok tatlılar çook.. ve de özlemim kayıp gidiyorlar avuçlarımızdan sanki.. Selim de büyüyor :( ayrıca bir dahaki sefere mümine deyiniz lütfen çocuğa karşı beni kötü lanse etmeyiniz.. ama anlamış da beri yandan ordaki ironiyi.. canım canım.. öperim.

    YanıtlaSil
  6. bayılıyorum bu diyaloglara:))

    YanıtlaSil
  7. bak benim oğlan da geçen gün"anne şu kadına söyle resmini değiştirsin,o kadar korkunç resim koyulur mu hiç,insanlar okumaktan vazgeçecekler"demişti.şu kadın dedği deli anne oluyor tabi:)

    YanıtlaSil
  8. Miümineciğim,doğrusu o esnada vaktim azdı,uzun uzun açıklama yapacak fırsatım yoktu.Bir de üzerinde bu kadar duracağını tahmin etmemiştim.Yoksa sana hiç "deli" der miyim? :)

    YanıtlaSil
  9. Sitare,çocuklar bu blog olaylarına bizim sandığımızdan daha meraklı galiba :)

    YanıtlaSil


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails