29 Haziran 2011 Çarşamba

Yolculuk vakti



1,5 yıllık blog yazarı,4,5 yıllık blog okuru olarak blog dünyasının en sevmediğim dönemi,yaz dönemi başlıyor.Okulların kapanmasıyla herkes tatile,oraya,buraya gider,gidemeyene de sıcaktan rehavet çökmüştür zaten.Yazan da azalır,okuyan da.

Girizgahdan belli olduğu üzere biz de gidiyoruz.Yarın.Bülent ve ben.Başbaşa.Deniz anneannede.5 ülke,5 şehir var programımızda.Tanpınar olur döneriz herhalde artık :) Ne zamandır hayalini kurduğum bir seyahatti bu.Her şey güzel olur umarım.Ama içim biraz buruk...

Önceleri çocuksuz,başbaşa bu tatil çok cazip gelmişti.İkinci balayı gibi hani.Eh,Deniz de kocaman adam oldu maşallah,herkes bebeğini bırakıp gidiyor.6 yaşında çocuk rahat rahat kalır anneannede diye düşünüyordum.Ama gitme günleri yaklaştıkça daha yanındayken özler oldum ben oğlumu.Gece yatağımdan kalkıp yanına sokulup kokusunu içime çekiyorum,10 gün yetecek kadar.Yetmez ama biliyorum.

Kendi de fazla itiraz etmeden kabul etti olacakları.Ama geçen gün " Annecim,biz yokken anneannende çok eğlen,tamam mı?" dediğimde bana "Tamam anneannemde kalacağım ama hayatta en çok istemediğim şey sizin gitmeniz." cevabını verdi.Offff off...

Ama yok yok boş yere endişe etmemeliyim.Eminim anneannesi gilde bizim evde olduğundan bile çok eğlenecektir.Sonuçta onun için de bizim için de farklı,güzel bir on gün olacak.İnşallah.Zaten işin Deniz kısmı beni böyle hüzünlendiren,tatil kısmını düşündükçe heyecandan içim içime sığmıyor.Şimdi ben gidiyorum,daha bir sürü valiz hazırlamam lazım.Dönünce uzun uzun anlatacağım gördüğüm yerleri.Bıktırıncaya kadar.Korkun benden :))

9 yorum:

  1. ÖZendim.. güle güle gidin, güle güle gelin inşaallah.. Deniz anneannesinde mutlu olur inşaallah, anneanne de kalınca gözü arkada kalmaz ya insanın.. gönlünü ferah tut:)

    YanıtlaSil
  2. Umarım çok keyifli bir tatil geçirirsiniz.Oğlunuzda anneannesiyle çok çok mutlu zaman geçirir inşallah:)

    YanıtlaSil
  3. Canım güzel geçer inşallah tatilin ne güzel olur 2. balayı.İçine sinsin.
    Anneannede olunca gözü arkada kalmaz insanın o da çok güzel vakit geçirir inşallah:)

    YanıtlaSil
  4. iyi yolculuklar iyi tatiller. bol fotoğraflarını bekliyoruz:)

    YanıtlaSil
  5. güle güle gidin güle güle gelin:)

    YanıtlaSil
  6. özlemcim iyi tatiller çok eğlen gez toz merakla bekliyoruz yazılarını ..

    YanıtlaSil
  7. süpperrrrr geçsin anneannede kalan çocuk için asla endişelenmemeli insan, onlarda eğlenmenin yolunu bulurlar eminim...

    YanıtlaSil
  8. iyi tatiller , inşallah içine siner...
    Doya doya gez arkadaşım , bol bol anılarala dön aramıza..Çok güzel fotoğraflar bekliyoruz vallahi, güzel olsun ki bakarken onlara oralara gitmiş gibi olalım...Şaka bir yana allah içine sindirsin canım.keyifli günler dilerim sana :)

    YanıtlaSil


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails