19 Kasım 2011 Cumartesi

Kompleksliyim,asabiyim !


Sürekli bu blog dünyasını çok seviyorum diye yazıp duruyordum ya,vazgeçtim artık,hiç sevmiyorum ben blogu.Resmen beni kompleksli bir insan yaptı çıktı kendileri.Önceleri insanların bloglarında gösterdikleri birbirinden güzel,birbirinden cici işler,pırıl pırıl,harika fotoğraflar kendimi zaten beceriksiz hissettirirken şimdi bir de blog sayesinde keşfettiğim pinterest çıktı ki orası artık benim teslim bayrağını çektiğim nokta oldu.Her fotoğraf bu kadar mı güzel olur,her yapılan iş bu kadar mı enteresan,bu kadar mı etkileyici olur?Zaten dikiş bilmem,örgü bilmem,ahşap boyama falan hiç alakam yok.Haydi onlardan vazgeçtim,eskiden oğlumun,hoşuma giden onun bunun fotoğrafını çekerdim,artık onu bile istemiyorum.O kadar muhteşemlerini gördükten sonra aman diyorum fotoğraf mı diyorsun sen şimdi bu çektiklerine,uğraştığına değmez.Zaten makinen de kıytırık bir dijital makine.Onla çeksen ne olacak zaten?Ben ki,kocama karşı olan dışında,kıskançlık hissinden zerre nasiplenmemiş bir Ademkızıyken şimdi hasetinden,kıskançlığından çatlayan birine dönüştüm.İşte hasılı kelam,sevmiyorum bu süper becerikli,yetenekli, insanlarla dolu sanal dünyayı.Acayip ikinci sınıf hissetmeye başladım yahu!

Fotoğraf *

18 yorum:

  1. Ay Özlemim herkesin yeteneee farklı, seninki de kimbilir nedir be canımm.. nütffennn:)

    YanıtlaSil
  2. Ben öbür yeteneklerimle mutlu mutlu yaşayıp gidiyordum zaten be Müminecim.Buralardaki güzelliklere baka baka bu hallere geldim :)

    YanıtlaSil
  3. bak özlem ilk yorum yazan, bayan yetenek mumine hanım :) bende aynen senin gibi düşünüyorum özellikle o cam gibi fotoğrafları görünce, valla öyle manuel makina almakta biraz kesenin ağzını açmakla oluyor, boşver sen fotoğraf nasıl olursa olsun içindekiler bizim yeteneklerimiz, oğlun her haliyle güzel çıkar :)

    YanıtlaSil
  4. bende çoğu zaman aynen böyle hissediyorum

    YanıtlaSil
  5. alemsin merak ettim şimdik hemen gidiyorum herkesin yeri ayrı ayrıca : )

    YanıtlaSil
  6. :)) çok şekersin! anlıyorum seni, etrafta ne kadar çok yetenekli insan var diye düşünüyor insan hakikaten de.
    benim de blog dünyasına olan inancım çok büyük. bazen orada burada yazılan şeylerden çok daha samimisini, iyisisini bloglarda okuyorum.
    iyi ki varlar, iyi ki varsın!

    YanıtlaSil
  7. Filiz kesinlikle,zaten bu yazının bir amacı da kese konusunda "birilerine" mesaj göndermek :)

    YanıtlaSil
  8. Necla,sevindim desem ayıp mı olur :))

    Minecim,git bak,bayılacaksın eminim.Giren bir daha çıkamıyor zaten :)

    Alkımcım,sağol canım :)
    Bu güne kadar hiç kadınsal işlere ilgi duymamış,çocukluğunda şişleri şöyle tutsan falan diye yol göstermeye çalışan anneme,"amaaan anne sen de,ne gerek var bunlara" şeklinde trip yapmış biri olarak şimdi milletin ortaya koyduklarını görünce beceri beceridir,keşke fırsatım varken öğrenebileceğim her şeyi öğrenseymişim diye hayıflanmıyor değilim.Gerçi ilgi meselesi,yapmayı değil bakmayı seviyorum ben sanırım :)

    YanıtlaSil
  9. bu öylesine gecistirme bir laf olarak algilansa da "gercekten herkesin yetenegi farkli" ,)

    blogu acma nedenin neydi? herkesten güzel fotograflar yayinlamak mi? herkesten güzel örgüler örmek mi? sanmiyorum böyle olsun.. muhtemelen mütevazi bir niyetle ya yavrun için günlük tutmak ya kendini iyi hissetmekti :) amaca sadik kalip iyi ve mutlu hissetmen dilegiyle :) elbette kendini daha iyi hissettirecekse güzel fotograf cekmek icin ipuclari bulabilirsin internette :)

    sevgilerimle..
    Nisa

    YanıtlaSil
  10. Nisacım,aynen dediğin gibi,bu blog başta oğluma bir günlük olsun diye açıldı.Zamanla oğlumla ikimizin günlüğü haline dönüştü.Aynı yoldan da devam ediyor zaten.Yalnız blog sayesinde karşılaştığım öyle güzellikler var ki blogdan önce varlıklarından bile haberim yoktu.Haberim olunca da eksikliğini görmeye başladım kendimde.Tabii benim yazdıklarım işin gırgırı.İstesem bir çok şeyin bir çok yoluna ulaşabileceğimi biliyorum.Ona da zaman ayırırım belki bir gün.Ama şimdilik izlemek bile çok zevkli :)

    YanıtlaSil
  11. Sorma be özlem bende kendimi beceriksiz hisseder oldum bu tür siteler yüzünden :)

    YanıtlaSil
  12. Esinciğim,iyi ki varsın,yalnız olmadığıma çok sevindim :)

    YanıtlaSil
  13. Merhaba sevgili hemşehrim,tanıştığıma memnun oldum,ailem hala maraş'ta,yazları onlarlayım,dilerim yüzyüze de tanışırız....
    nazik yorumun ve ziyaretin için teşekkürler..
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  14. evcilik seni burda görmek ne güzel.Tanışsak ne güzel olur gerçekten.Her zaman beklerim :)

    YanıtlaSil
  15. Canım bazen bende öyle imreniyorum ki anlatamam ufacık yoğurt kasesinden harikalar yaratıyorlar ben öylece bakıyorum:))
    Hepimizin yeteneği farklı farklı biliyorum azim etsek bir köşesinden tutsak biz de yaparız:)))

    YanıtlaSil
  16. ollleyyyyyy...yalnız değilmişim...ben de bakıp bakıp pek bir bozuluyorum, ya rabbim sen yetenek dağıtırken ben neredeydim diye soruyordum...marifetli kadınlara bayılıyorum ama ancak bayılıyorum..elimden başka birşey gelmiyor

    YanıtlaSil
  17. İkiz annesi,isteyince tabii ki yapılır,hani çok mükemmel olmaz da idare eder olur belki ama yapılır yani.İlgi meselesi sanırım bu,ilgin yoksa yapmıyorsun,ona vakit ayırmak istemiyorsun.Tabii bu durum yapılmışlara hayran hayran bakmaya engel değil :)

    YanıtlaSil


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails