15 Aralık 2011 Perşembe

Hayal


Sabah çok erken uyandım, geri uyumaya çalıştımsa da nafile uyku tutmadı. Kalktım. Uzun zamandır bu kadar erken saatlerine tanık olmuyordum günün. Balkona çıktım. Serin, hatta nerdeyse buz gibi. Kuşbakışı baktığım şehrin üzerini sis kaplamış, şehir görünmez olmuş. Sadece karşıdaki yüksek dağın karlı tepeleri seçilebiliyor. Birden martı sesi duydum sanki, yoo hayır sanki değil gerçekten duydum. Uzaktan uzaktan gelen bir de deniz sesi var, hışır hışır... Gözlerimi kapadım .Denizi dinledim. Mutlu oldum. Bir kaç dakika, belki de bir kaç saniye, bilmiyorum. Ve ve ve bir anda farkettim ki, deniz sesi sandığım çalışan kombiden gelen uğultuymuş, kendine masalsı bir sis havası verense şehrin üzerine çökmüş kirli hava. Martı sesi mi? Tabii ki martı değil, Maraş'ta martı ne gezer, Allah bilir karga sesidir. Neyse artık iyice uyandığıma göre içeri girip akşamdan kalan bulaşıkların başına geçebilirim ☺

16 yorum:

  1. sana kolay gelsindkısa bir süre olsada hayali bile çok güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  2. Özlem, sabah sabah güldürdün beni :D Neyse, ne niyetle yaşadıysan o anı öyle olsun, öyle kalsın senin için. Azıcık hayal gücünden kimseye bir zarar gelmez bence...:)

    YanıtlaSil
  3. Ahaha süpermiş deniz sesi ve martı sesi yarın sabah bende deniycem bakalım yakalayabilecekmiyim bu sesleri..

    YanıtlaSil
  4. Aman be, pek romantik başlamıştın güne oysa.. bıraksaydın kendi haline keşke de kurcalamasaydın:)

    YanıtlaSil
  5. Bu arada fotoğraf müthiş.. öyle bakasım geliyor:)

    YanıtlaSil
  6. Ben de sabahları erken uyanmaya başladım ama balkona çıkınca gördüğüm tek şey karşı apartman. ama gözlerimi kapayınca denizle buluşan teknelerin motor sesleri süper. ben denize yakın oturmama rağmen martı sesi duyamıyorum ki :)

    YanıtlaSil
  7. :):):) sen deniz sesi olarak hissettiysen o kombi değil denizdir..Gönlündeki martıysa o karga değil martıdır...emin ol..Sağlıcakla..:)

    YanıtlaSil
  8. oooo hayale bayıldım.ah bide gerçek olsaymış...
    sanırım örtünmeyi unuttun.
    :))))

    YanıtlaSil
  9. İnsan dünyayı görür güzellikleri yaşar ama şunu biiriz ki bütün hepsi mm küçüklükte gözde görüntülenir. Yaşanan olmasa da hazzı ve duyguyu yaşatan bir Rahmettir zihnimiz ve bunu yansıtan göz... kalın sağlıcakla.

    YanıtlaSil
  10. elif-kayra,çok güzeldiii :)
    Ay ben denizi çok özledim galiba :)

    Selen,gayet de iyi geldi.Hayal olduğunu bildiğim halde yüzümde bir gülümsemeyle dolandım epey süre :)

    Anne Kraliçe,dene bakalım senden ne çıkacak :)

    YanıtlaSil
  11. Mümineciğim ister kurcala ister kurcalama gerçekler gelip seni buluveriyor.Çok kısa bir süre bile olsa böyle trans hali iyi geliyormuş ama bünyeye,bunu anladım :)

    Nilhan,hayal kur o zaman,ne duruyorsun :)

    Penelope,çok tatlısın :)

    YanıtlaSil
  12. Karışık pizza,uykudayken olsa haklısın diyeceğim de uyanıkken olunca bir açıklama da bulamıyorum."İyi bir tatile ihtiyacım var"dan başka :)

    Mobdizayn,kesinlikle,yoktan beni mutlu eden çok şefkatli bir Rahmet Sahibi değildir de nedir :)

    YanıtlaSil
  13. dün okumustum bu postunu :) sabah erken kalkıp battanıyeye sarılıp elıme kahvemı alıp, balkona cıkmak ıstemıstım bu sabah ama yapamadım :)

    YanıtlaSil
  14. Zeynepciğim,sorun değil,kombiler çalıştığı sürece hala vaktin var demektir :)

    YanıtlaSil
  15. Alemsin Özlemciğim denizin sesine bayıldım...Yine d egüne ne güzel başlamışsın..Haftasonuda güne başladığın gibi geçer inşallah :)))))))

    YanıtlaSil
  16. İlknurcuğum,ben cevap yazana kadar haftasonu geçti ama :(
    Gecikmiş bir teşekkür sana da :)

    YanıtlaSil


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails