17 Mayıs 2010 Pazartesi

Kısa da olsa seni görmek güzeldi Ankara



Ankara'dan döndük.
Aslında Perşembe günü akşam evdeydik ama havaların güzelliğinden mi neden canım hiç içerilere kapanmak istemediği için bilgisayarın başına oturmam bugünü buldu.
İyi geçti ameliyat,sonuçlar da temiz çıktı çok şükür.
Banaysa Ankara'nın havasını solumak,sokaklarında oturup gelip geçenleri seyretmek mutluluk olarak yetti de arttı bile.Bu mutluluğumu Dost'tan yaptığımız çantalar dolusu kitap alışverişi de perçinledi tabii.Çok seviyorum Ankara'yı çok.

Ne endişelerle ayrılmıştık Deniz'den.Daha ilk ayrılışımız,çok mu üzülür,çok mu hırpalanır,anneannesini çok mu zorlar diye ne kaygılanmıştık.Hatta ilk anneanneye bırakıp geldiğimiz gece bu ev onsuz nasıl da boş diye odalarda ağlaya ağlaya dolaşmıştım.Meğer ne boş kaygılarmış.Tamam ilk bıraktığımız an biraz sorun çıktı ama kapıyı kapatıp çıkmamızın daha 5. dakikasında Deniz bey oyun düzenini kurmuş ve ondan sonraki 4 gün de bir daha bizi anmamış.Dönüşteki kavuşma sahnemizde de herhangi bir hasret belirtisi yoktu."Hmm,aslında bize çok bozuk,onu bırakıp gittiğimiz için zaman içinde davranışlarıyla bizi cezalandıracaktır" şeklindeki fikir yürütmelerim de tamamen asılsız çıkınca,üstüne bir de daha geldiğimizin 2. günü "anne,ben bu gece Suzan gilde yatabilir miyim,orası çok eğlenceli" sorusuna muhatap olunca oğlumun bizden ayrı da gayet güzel yaşayabildiğine,annesine bağlılık krizleri geçirmediğine sevinmem gerekeceğine buruk buruk oldum.Niyeyse? (Bu arada Suzan dediği anneannesi)








2 yorum:

  1. ben de uzun zamandır dosta gitmiyorum. çok iyi geliyor di mi kitapların arasında kaybolmak. bulantılar için (gerçi sen tecrübelisin ama) sert şeker yiyin önerisini uygulamıştım. Kilo olarak geri dönüyor tabi:)

    YanıtlaSil
  2. Buralarda kapsamlı bir kitapçı olmadığından internetten yapıyordum kitap alışverişlerimi.Ama bu,kitapları eline almak,sayfalarını karıştırmak,kokularını içine çekmek gibi olmuyor tabii.Başka bir sürü mağaza bize göz kırparken o gün saatlerce Dost'ta dolaşmayı yeğledik.Harikaydı.
    Çok dayanamadığım anlarda şeker önerini deneyeceğim Hilalciğim ama dediğin gibi tehlikeli bir metodmuş bu :)

    YanıtlaSil


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails