12 Şubat 2011 Cumartesi

Kimseyi memnun edemedim


Annem beğenmiyor blogumu. Günlük tutmaya başladığımda gözleri parlamıştı halbuki. Ama ben onun günlükten ne anladığını biliyorum. Annem için günlük demek, gizlice ele geçirilip yazan kişinin kimsenin bilmesini istemediği ne kadar neyi varsa hepsini okuyabilme zevki demek. Tabii burayı okuyup da hiç bir gizli sırrıma vakıf olamadığını görünce bu ne biçim günlük demeye başladı. Deniz'i de yeteri kadar yazmadığımı düşünüyor. Ağzından çıkan herşeyi yaz, sonra unutulur diyor. Bir çok sebepten bu günlük bu işlevi de düzenli olarak yerine getiremiyor nitekim.

Umut da çok eğlencesiz buluyor Resimli Günlük'ü. Facebook gibi birçok sanal ortamın kurdu olduğundan oralardaki heyecanı, enerjiyi ve neşeyi bulamıyor tabii burada. Ne yapmalıysam, komik videolar mı paylaşmalıyım yani?

Bülent ise başka bir alem. Blog yazdığımı ilk duyduğunda söylediği söz Deniz'in kuzenlerinden de bahset de halasına haber verelim,onlar da okusun oldu. O anda içimden geçen sadece bir "Yuh" olmuştu.

Velhasıl kimseyi memnun edemiyoruz. İyi ki çevremde daha başkalarının haberi yok bu işten. Memnuniyetsizler ordusu bir çığ gibi büyürdü sonra.

Amaaan, kimse sevmezse ben severim. Kimse okumazsa ben okurum.

18 yorum:

  1. kardeşim sen yazarken mutlu oluyor musun? içini dökmek, derdine ortak bulmak seni rahatlatıyor mu? En sıkıntılı anında onlarca blog annesi tarafından desteklenmek seni sevindiriyor mu? Bitmiştir..Burası senin dünyan ve senden başka kimse de beğenmek zorunda değil...Kaldı ki ben çok beğeniyorum ve hep takip ediyorum...Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  2. içinden geldiği gibi davran....eleştirenler kendi bloglarını açsın:)

    YanıtlaSil
  3. Hay Allahım o kadar çok istiyorlarsa kendileri de yazmaya başlasınlar ve ne istiyorlarsa onu paylaşsınlar bence daha iyi bir fikir:)
    Ben gayet zevkle okuyorum arkadaşım ve takip ediyorum;)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Sen içini dök arkadaşım , okuyan okur kesinlikle.Coşkuların ,hüzünlerin, isyanların ,mutlulukların ne varsa ne anlatmak istersen artık.Burası senin dünyan ortak olmak isteyen mutlaka takip eder.memnun olmayanda otursun kendi blog yapsın...Ayrıca takip ediliyorsun galiba :)))

    YanıtlaSil
  5. gayet neşeli ve güzel bir blog.insanları memnun edicem diye uğraşırsan mutsuz olan sen olursun.bazen herşeyi duymamak gerekiyor :)

    YanıtlaSil
  6. Bu kadar uğraşırken ve bu kadar hevesle yazarken kimsenin hiç bir dediğine kulak asmayın bence.
    Çokta hoş,çokta şirin sayfanız.Sevgilerimi sunuyorum size:))

    YanıtlaSil
  7. Erafımızdan ne jadar az kişi bilirse bence o kadar iyi.. Ben de bunu çok sonra farktim.. İlter pek alındı benim bir yazıma okumuyorum artık diyor bence gizlice okuyor ehue.. Ama bir faydası oldu: ahkam eksmeyi kesti insanlar.. ben çokca zikrettim ya.. çekinir oldu insanlar akıl verirkrn.

    Buraya birilerini menun etmek için yazsaydık zaten ohoooooooo

    Hem ben çok seviyorum seni okumayı..

    Tema değişmiş gene.. sen de benim gibi sıkılıyorsun hep aynı şeyden.. bebe mavisine de düşkünlük var besbelli.. ben de severim.. öperim çok çok

    YanıtlaSil
  8. Neşeli haller,bloga ilk başaldığımda beni bu kadar mutlu edeceğini düşünmemiştim hiç.Ama burası ne kadar mütevazi,kendi halinde bir blog da olsa beni çok mutlu ediyorum.Bana yedek bir hayat verilmiş gibi hissediyorum bazen.Beğenin için de teşekkürler,bunu duymak çok güzel :)

    YanıtlaSil
  9. Cepaynası değil mi ya,herhangi bir eleştiri getirene bundan sonra ben de aynı cevabı vereceğim.Annemin blog açması hayal ötesi bir durum ama,olsun :)

    YanıtlaSil
  10. İkiz Annesi,çok sağol canım,duygular karşılıklı :)

    YanıtlaSil
  11. İlknur,haklısın canım,burası benim dünyam.Takip edilmek,okunmak çok güzel bir duygu tabii ayrıca :)

    YanıtlaSil
  12. Çocukça yaşamak,teşekkürler canım.Bazen duymamak,bazen de duyurmamak gerekiyor galiba :)

    YanıtlaSil
  13. Sihirli Günce,çok teşekkürler,geldiğin,seni tanıdığım için de çok mutlu olduğumu bil :)

    YanıtlaSil
  14. Mümineciğim,haklısın,ben de duyurmasaydım keşke dedim sonradan.Amaan,ben böyleyim işte,kim beğenirse artık.Ayrıca senin için de kalp kalbe karşı,bilesin :)

    Yine bebek mavisi oldu,değil mi?Bulabildiklerimin en iyisi buydu şimdilik.Bir gün kıpkırmızı yapmayı düşünüyorum buraları :)

    YanıtlaSil
  15. Günü gününe takip edemiyorum blogunu ama her okuduğumda ayrı bir keyif duyuyorum. Bana çok sıcak ve samimi geliyor. O yüzden başkalarına bakma sen, gönlünce yazmaya devam et:))

    YanıtlaSil
  16. bir de ben okurum...nolur hep yaz...sen yazdıkça ben normal oluyorum,seni çok seviyorum...

    YanıtlaSil
  17. Alkım,senin de bende ayrı bir yerin var,sağol canım :)

    YanıtlaSil
  18. Prettyciğim,ben de seni çok seviyorum canım.Ama çok fırsatın olmuyor herhalde blog dünyasına karışmaya.Özletiyorsun kendini :)

    YanıtlaSil


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails