9 Şubat 2011 Çarşamba

Şafak dört


Hani bir hayalim vardı ya, tatile dair.Hayır tabii ki, gerçekleştiremedim.Her güne ayrı bir programla geldik son çeyreğe.Dışardan gelen akrabalarla geçiyor genelde zaman.Ya gidiyoruz ya geliyorlar.Umut döndü Ankara'ya dün.Hani şu Odtü'lü kardeşim.Çok tatlı kerata.Bugün annemlere uğradım, ev boş boş geldi o olmayınca.Yanılıp yazılıp bu hissimi anneme söyledim.Güç bela durdurduğu gözyaşları yine sel oldu aktı tabii.Alem benim annem.16 yıldır önce beni, ardımdan kardeşlerimi Ankara'ya yolcu edip duruyor, hala alışamadı ayrılığa.Hatta tam tersi, geçen yaz gittiğim 3 günlük tatilde bile arkamdan kova kova gözyaşı döktü.

Deniz de tatilde zaman geçirmenin yolunu buldu.Anneannesinde kalıyor fırsat buldukça.Akşam babam getiriyor geri.O olmadan evde geçirdiğim bir kaç saat benim için çok kıymetli.Öyle heyecanlanıyorum ki, o özgür anları ne yapsam da en iyi şekilde değerlendirsem diye telaşlanıp hiç bir şey yapamıyorum genelde. Kazan kazan ilkesi çalışıyor burada.Deniz mutlu,ben mutlu,annemler mutlu.Ama biraz gecikecek olsa da özlüyorum.Şu anda yine evde yok mesela.Hiç bu saate kalmazdı.Oyunu bırakamamıştır.Ama gelse artık iyi olur.Şöyle sarılsam bir adamıma,mis kokusunu koklasam...

Yarına yemeğe misafirim var.Onu da atlatırsam rahatlayacağım.Aman zaten tatil bitmiş olacak ama neyse.Misafire tatlı yapmaya gidiyorum şimdi mutfağa.Hazır Deniz yokken, ben ben ben diye her şeye atlamıyorken :)


Daha yazacak çok şey var ama yazmak öyle zor ki.Son zamanlarda ya klavyede ya da bloggerda bir sorun var,çok tutuk.Klavyede olduğunu sanmıyorum,normalde gayet güzel çalışıyor çünkü.Ne zaman ki bloga bir şeyler yazmak istiyorum,sorun başlıyor.Hatta bazen yorum yazarken de aynı tutuklukla mücadele etmek zorunda kalıyorum.Neyse anlamadım ama içimdekiler biraz daha içimde kalsın.Yoruldum bu savaştan :)

12 yorum:

  1. dikkat pc çökme emareleri gösteriyor:)

    YanıtlaSil
  2. Allah kavuştursun , kardeşler çok tatlı oluyor , uzaklarda olunca özlemde katlanıyor her geçen gün...Değerli ve özgür olduğun saatleri iyi değerlendir arkadaşım sonra o günleri mumla arıyoruz.Annem geldi bana , bend e kocacığımla başbaşa sokağa çıkacağım için mutluyum , ne garip şeylerden mutlu olur olmuşuz :))

    YanıtlaSil
  3. şu bücürler gitsede biraz rahatlayıp deyip gönderip, sonra yok yahu gelsinler, olmuyor böyle demekte annelere has bir özellik olsa gerek :)))

    YanıtlaSil
  4. kendine ait saatlerin keyfini çıkar keyfince : )

    YanıtlaSil
  5. insan hep öyle düşünür bir bakan alan olsa şöylede biraz kafa dinlesen kendime vakit ayırsam dersin ama olmayıncada özler acaba şimdine yapıyor demekten kendini alamazsın annelik iç güdüsü :)

    YanıtlaSil
  6. ODTÜ de başka okul ama:)
    Bu arada tatlıyı da eklersin bari bakıp yalanayım yapıp yiyemiyorum:)

    YanıtlaSil
  7. Sitare,ah hayııır,lütfeeeen...

    YanıtlaSil
  8. İlknur,kaçamak yaşıyoruz her şeyi sanki değil mi?

    YanıtlaSil
  9. Tibetin annesi,sorma,annelik garip bir hal.Hayallerin gerçek olmuş,evde yalnızsın,tadını çıkarsana.Yok işte olmuyor,ne onlarla ne onlarsız...

    YanıtlaSil
  10. Mineciğim,tadını çıkaracağım diye heyecandan yerimde duramıyorum.Hangi hayalimi gerçekleştirsem diye şaşırıp kalıyorum bu kez de :)

    YanıtlaSil
  11. Çocukçayaşamak,hepimiz birbirimize benziyoruz galiba :)

    YanıtlaSil
  12. Nehir ida,doğru vallahi,Odtü'nün yanında bir çok üniversite lise gibi kalıyor.Tatlı konusunda isteğini gerçekleştiremeyeceğim maalesef.Yorumunu okuyabildiğimde tatlının yerinde yeller esiyordu çoktan :)

    YanıtlaSil


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails