9 Mart 2011 Çarşamba

Karagözlü bir aşk


Normal anneler gibi canım, cicim diye sevmedim ben hiç Deniz'i . Nenican derim ben ona . Küçüklüğünde Deniz diyemeyip Neni demesinden mütevellit . Karagözlü bir aşk oldun sen, sırma saçlı bir melek oldun sen de en sık kullandığım sevgi cümlelerinden . Dönem dönem içimden hangisi geldiyse bazen kuzukulağı dedim, bazen ballı bazuk (ne demekse), bazen şekerli misin vay vay kaymaklı mısın vay vay diye türküler söyledim, bazen de aşkitocancanım oldu (aslında yeni nesil hitaplarla dalga geçmek için söylemiştim bir kere bunu,sonra dilime takılıp kaldı). Bir de şekerpancarım o benim. En sıradan hitabım bebeğimdi, en duygusal anlarımda içimden gelen .

İşte benim karagözlü, sırmasaçlı aşkımın doğumgününü kutladık geçen hafta . Edi ile Büdü'deki gibi "en sevdiğim sayı altı" diyerek . Doğumgünü yaklaştıkça kimler gelecek diye sormaya başladı . "E, işte oğlum anneannenler, babaannenler falan" cevabımıza "Bu mu? Bu mu? Böyle doğumgünü mü olur?" diye şiddetli bir tepki gösterince, çocuk haklı, 6 yaşındaki çocuğun doğumgününe yaş ortalaması 60 olan misafirler çağırılır mı diyerek kadroyu genişlettik . Küçük çocuğu olan ne kadar akraba varsa haber saldık, davet ettik . Oldu mu sana bir dünya misafir .

Diyeceğim o ki misafirlerle ilgilenmekten ben doğumgününün nasıl geçtiğini hiç anlamadım . Doğru düzgün bir kare fotoğraf çekemedim . Deniz neler yapıyor, neler hissediyor farkında bile değildim . Bu arada misafirler davet edip, bin bir çeşit ikramlar hazırlayıp, bir de o ikramların en profesyonelinden fotoğraflarını çekebilen yemek blogu sahiplerini can-ı yürekten kutluyorum . Her babayiğidin harcı değilmiş o iş . Yoksa ben de neler neler hazırlamıştım . Üzerinde DENİZ yazan kurabiyeler, 6 modelinde pastalar falan filan . Gel gör ki değil fotoğraflarını çekmek tadlarına bakmaya bile fırsat bulamadım . Neyse, kimsenin de buraya bakıp doğumgünü fikri edinmek gibi bir hayali yok zaten .

Sonradan duyduklarıma göre çok güzel bir gece olmuş . Herkes keyif almış . En çok da dört bir yanı arkadaş olan Deniz . Bu arada iyi ki doğdun kuzukulağım, seni çok çok çok seviyoruz, bunu sakın unutma e mi?

9 yorum:

  1. Kara gözlü kuzukulağın doğum günü kutlu olsun.
    Her doğum günü bizde de aynı tartışma anne onlar yaşlı değil mi arkadaşlarım gelsee der İda da:)

    YanıtlaSil
  2. Nenican'ın doğum günü kutlu olsun.Çok güzel bir yıl geçirsin;)

    YanıtlaSil
  3. nice mutlu seneler ,sağlıklı,huzurlu ama encokda çooookkkkkk mutlu bir hayat nasip etsin allah sevdikleriyle ,sevenleriyle:)

    YanıtlaSil
  4. iyi ki doğmuş Deniz, Allah uzun hayırlı bir ömür nasip etsin.

    YanıtlaSil
  5. Doğum günü kutlu olsun yakışıklı karagözlünün:)
    Yorulmuşsundur ama deymiştir mutlaka gelen tepkilerden öyle olduğu anlaşılıyor :)
    Senin de anneliğinin 6. yılı kutlu olsun canım benim :)

    YanıtlaSil
  6. doğum günün kutlu olsun şekerpancarı :)

    YanıtlaSil
  7. şekerpancar ve kuzukulağı hitaplarına bayıldım. iyi ki doğmuş denizcik!!! belli ki çok şanslı:))

    YanıtlaSil
  8. Çok teşekkürler ...
    Bizi nasıl mutlu ettiniz bir bilseniz :)

    YanıtlaSil


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails