29 Eylül 2012 Cumartesi

Ah bu bankalar!

1. sınıftayken, okuma yazmayı yeni öğrendiği günlerde günlük tutma hevesine kaptırmıştı kendini Deniz. Günlüğü her an elinde dolaşıyor,gelişmeleri an be an kayıt altına alıyordu. Bu kadar yoğun bir heves aslında tahmin ettiğim gibi sadece bir kaç gün sürdü. Geçenlerde bilgisayardaki fotoğraflara bakarken o günlüğün bir sayfası çıktı karşıma. Aylar önce olmuş bitmiş bir şey ama öyle komik ki buraya koymasam olmazdı.


Arabadayken başlıyor Deniz yazmaya :

"ŞİMDİ ANNEMLE BANKAYA GTTİK SONRADA GÜNLÜĞÜMÜ YAZMAYA BAŞLADIM"

Tabii Deniz'i bankaya, çarşıya götürmek öyle kolay iş değil. Uzun pazarlıklar sonucu bankadan sonra istediği battal boy bilyeyi almak için oyuncakçıya gitmek şartıyla kabul ediyor bankaya gitmeyi.

"BANKADAN SONRA ANNEMLE BİLYE ALMAYA GİTTİK ŞİMDİ DE GİDİYORUZ"

Oyuncakçıda istediğimiz bilyeden yokmuş. O zaman illa başka bir şey alalım diye tutturuyor.Aslında bilyeden başka özellikle istediği bir şey yok, sırf almak için alacağız yani. Ben de izin vermiyorum buna tabii. Suratlar bir karış çıkıyoruz oyuncakçıdan. Oradan sonra bir bankaya daha uğramamız lazım.

"BU ANNEMİN ÇOK KABA OLDUNU SÖYLEMİŞ MİYDİM BANKALAR YÜZÜNDEN BİZ AYRILICAZ"

6 yorum:

  1. Bankalar yüzünden ayrılmayınn lütfen :))
    çok hoş günlük tutuyor :)

    YanıtlaSil
  2. :))))))))))) ben önce onu yazdıklarını okudum ama "kaba"kelimesini yanlış okumuşumdur diye alta gördüm meğer çocuğun nedeni varmış söylemeye:)

    YanıtlaSil
  3. İlknurcum,umarım ayrılmayız.Ne bankalar yüzünden ne de başka bir şeyden :)

    YanıtlaSil
  4. Sezobigocum, hak veriyorsun yani :)

    YanıtlaSil


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails