12 Ağustos 2013 Pazartesi

Bir küçücük Pıtırcık varmış




Duyduk duymadık demeyin a dostlar, yıllardır kurduğum hayal gerçek oldu, sonunda benim de bir kedim oldu. Deniz kendisinin kedisi sanıyor ama siz çaktırmayın, o aslında BENİMMMMM.


Bir kedi bir evdeki herkesi 1,5 ay boyunca her an mutlu eder miymiş? Edermiş.


Bir kedi bir evdeki herkesi 1,5 ay boyunca her an gülümsetir miymiş? Gülümsetirmiş.




Fotoğrafına bakıp onu bir canavar sanmayın sakın. Hayır hayır, o bir canavar değil. Evet, biraz fazla oyuncu ve kuduruk ve kendini çok sevdirmez ve yabancılardan hiç hoşlanmaz ve sevginin ısırarak gösterildiğini sanır fakaaat hayır o asla bir canavar değil. Fotoğraftaki hali mi? Sadece esniyor :)


Üstteki fotoğraflar 1 ay öncesinin. Çok minik hallerinin. Son fotoğraf daha yeni. Neyse hiç merak etmeyin, ben daha buraları çoook Pıtırcık fotoğrafı ile doldururum nasıl olsa ;)


8 yorum:

  1. çoook tatlı, halının arasındaki fotoğrafına çok güldüm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denizciğim, yazlıkta kafayı takmıştı o halılara. Sürekli tepelerine tırmanıyordu. Halılar da o kadar yüksekteydi ki ne biz indirebiliyorduk sonra ne de kendi inebiliyordu. Tavan hizasında dolanıp duruyordu sürekli. Nihayet eve döndük de halı maceralarımız da bitti çok şükür :)

      Sil
  2. çok güzel maşallah.. Özlemim ben hayvanlara dokunamıyorum biliyor musuni sanırım küçüklükten kalma birşey .. ama kedileri sevmeyi ve hatta evime almayı çok istiyorum.. acaba diyorum terapi falan mı görsem, bunca sevmek ve bunca dokunamamak nasıl birşey bilemezsin.. Selim de çok istiyor üstelik, ve çocuklar için de harika birşey bence ... dua et bana düzeleyim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Terapi konusunu bilemiyorum ama çocukların bir hayvanla beraber yaşamasının onlara çok iyi geldiği kesin Müminecim. Mümkün olsa bir köpeğimizin de olmasını çok isterdim ben. Ama apartmanda yaşarken köpek imkansız bence, kedi bile öyle zor ki. İskoçya'dayken evin ne kadar müsaitti aslında senin, değil mi?

      Sil
  3. Çok şekermiş bayıldım sizin Pıtırcık'ın resimlerine. Evin neşe kaynağıdır o şimdi... Herşeyin küçüğü ne sevimli oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ya, küçükken ne tatlı oluyor her canlı. Ben Pıtırcık'ın babasını da gördüm, daha 1 yaşında ama boyut devasa. Pıtırcık da çok sürmez öyle olur diye korkuyorum. Bir de bunlar az biraz büyüyünce oyunu falan bırakıyorlar. Gerçi Pıtırcık bir günde 1 aylık oyunu oynuyor, bazen yeter artık uyusa da bir sakinlese ortalık dediğimiz oluyor yani :)

      Sil
  4. Bir kediyle yaşamak harika bi şey Ebru, hele de böyle sevimlisiyle :))

    YanıtlaSil


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails