13 Aralık 2013 Cuma

En tatlı uyku partneri


Bebiiiiiş, seni öyle çok seviyorum ki!

Eskiden ne çok severdin bizim yatakta yatmayı. Her gece bir ısrar, bir kıyamet. Uzun zamandır unutmuştun. Bir iki gündür yine aklına düştü. Dün uyumadan önce şansını yokladın bir kaç kez. Prensipli bir anneyim ya, hayır dedim, kendi yatağında yatacaksın. Diretmedin, yattın yatağına uyudun. Ben de yattım yatağıma ama uyuyamadım. Pişman oldum sana hayır dediğime. Bir iki yıl sonra bir daha hiç talep etmeyeceğin bir şeye şimdi ne kadar pervasızca hayır demiştim. Tamam desem prensip falan kalmayacaktı ortada ve eminim bir kere tamam deyince, sen her gün aynı isteği yinelemeye başlayacaktın. Ama aynı zamanda, tamam desem, ne kadar eğlenecektik orda uyuyuncaya kadar, gözlerin nasıl ışıl ışıl olacaktı. Yok uyuyamıyordum, şimdi belki senin istediğinden çok ben istemeye başlamıştım birlikte uyumayı. Baban da zaten daha oturuyordu. Aldım kucağıma getirdim seni yanıma. Farketmedin bile. Bir sürü öptüm öptüm, kokladım, sarıldım sana, öyle uyumuşum. Çok güzel bir geceydi. Sabah uyanınca şaşırdın, ben niye burdayım diye sordun. Anlattım ben de. Mutlu oldun. Sarıldık, öpüştük, koklaştık bir sürü. Bizim havamız iyiydi de, olan babana oldu o gece. Uyumaya geldiğinde bakmış yeri dolu, seni kaldırmaya kıyamamış. Senin yatağına yatmış, olmamış, gitmiş kanepeye yatmış, uyuyamamış. Garibim, sabaha kadar, yatak kanepe arası dolanıp durmuş ortalıkta anlayacağın :)



Fotoğraf çekilirken kendine kulak yapma çalışmaları...
Görüldüğü üzere ilk denemeler başarısız.





8 yorum:

  1. ne güzel hayır deyince seni dinliyor demek. ben pelini zar zor yatağına yatırıyorum.yarım
    saat sonra gidip bakıyorum bizim yatakta. sabah olunca zaten yine geliyor. 10 yaşında
    ama prensip falan oturmadı bizde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne bileyim, ben de şaşırdım aslında öyle olmasına. Genelde büyük bir direnişle karşılaşırdım çünkü. Olgunlaşıyor mu acaba :))

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Aaaa, ne zamandır mimlenmemistim, heyecanlandım şimdi, ilk fırsatta inşallah :))

      Sil
  3. Aynı hissi ben de çokça yaşıyorum. Gelmek istediğinde "hayır" deyip, arkasından kaçan uykumla ve kızıma duyduğum hasretle baş başa kalıyorum.
    :)
    Ah biz anneler, sanırım en doğrusu içimizden geleni yapmak ve onların isteklerine de fırsat tanımak.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ya, kural kural nereye kadar. Çocuk büyüyüp gidiyor, kural diye bir sürü şeyi kaçırıyoruz. Yıkıyorum artık tüm kuralları :))

      Sil
  4. Balguşum mis gibi kokar, doğduğundan bu yana. Mis mis...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben senin yerinde olsam, hafta sonları hiç bırakmam o balguşu ;)

      Sil


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails