14 Ocak 2011 Cuma

Geceden beri

Dün akşam boğazıma koca bir yumru geldi,oturdu.Yutkunmak,yemek yemek ne mümkün.Sesim bile doğru düzgün çıkmıyor.Her yanım sızım sızım sızlıyor.Gece 1'de baktım bir türlü rahat uyuyamıyorum,bir o yana bir bu yana dönüp duruyorum,yüklendim battaniyeyi,ısıttım dolaptaki tarhana çorbasını da boğazımı yumuşatsın hesabına,geçtim televizyonun karşısına.Çorba iyi geldi ama uyku da bilinmeyen uzaklara doğru yelken açtı gitti.Kanal dolaşırken Yemekteyiz'e denk geldim.Ünlü şefler yarışıyormuş.Bir yılı geçti belki bu programı izlemeyeli.Zaten 1,5-2 yıldır hiç televizyon izlemiyorum ki.Neyse koskoca şef yemek yapacakmış diye izlemeye koyuldum.Saat üçe doğru program bittiğinde gürültü çıkarmaktan çekinmesem mutfağa dalıp bir ziyafet sofrası kuracaktım.O kadar şevklendim.

Bu şevkin sönmemesi dileğiyle kendimi zorlaya zorlaya yatağa gittim.Rahat olmasa da uyumuşum.Gece Bülent arada eliyle ateşimi yokluyordu,çok mutlu oldum.Sabah giderken de bugün hiç bir şeyle uğraşma,yemeği de annemlere uğrar yerim dedi.Bu söz üzerine gevşek gevşek dolanıyorum şimdi evde.Hasta olmak fena değilmiş.Yalnız birazdan okula gidince bu sesle halim nice olur,onu bilmiyorum.

Haşiye: Kardeşim Konya Dahiliye'yi kazanmış,mutluyuz :)

12 yorum:

  1. Geçmiş olsun canım Özlemim... kardeşini de tebrik ederim:) demek ateşini ölçtü Bülent ve hoşuna gitti.. bak küç-çü-cük bir şefkat gösterisi ile nasıl seviniyoruz:) ben bile gülümsüyorum şu anda:)

    YanıtlaSil
  2. geçmiş olsun blog arkadaşım, hastalığın tadını çıkar çıkarabildiğin kadar:))

    bloguna yeterince zaman ayırmamaktan şikayetçisin, öyle yazmışsın bir önceki yazında ama ben de sana özeniyorum sık sık yazabiliyorsun diye:))bu arada sana önceden verilmiş bir sözüm vardı, ne zamandır aklımdaydı. o sözü yerine getirdim sonunda:))

    YanıtlaSil
  3. Bu ara salgın var , herkes yüksek ateşle grip oluyor.Geçmiş olsun , eğer aktardaki bitkilere güvenin varsa minik bir tavsiyem olacak " MERCANKÖŞK" bu tür rahatsızlıklarda birebirdir.Ben çocukluğumdan beri içerim kısa sürede toparlar ve kemikelrdeki ağrıları hafifletir.Sağlıklı günler

    YanıtlaSil
  4. merhaba, çok geçmiş olsun...herşey bir yana insan gece uykusunun arasında alnına endişeyle konan bir elden ne kadar mutlu oluyor değil mi? benim de çok hoşuma gider...sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Önceelikle merhaba ve çok geçmiş olsun.İnsanın yanında değer veren birinin olması kadar güzel şey yok Allah bozmasın:)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. Sağol Mümineciğim.Ne kadar küçük şeyler kadınları mutlu etmeye yetiyor değil mi?Ah bunu erkeklere anlatmak mümkün olsa :)

    YanıtlaSil
  7. Alkımcığım sağol canım.Bak sen o muhteşem yazıyı yazmışsın,ben taa kaç gün sonra okuyacak vakti bulabildim.Şimdi söyle şikayet etmekte haksız mıyım?

    YanıtlaSil
  8. İçimizdeki karnaval,canım ya ben öyle garip kokan bitki çaylarını falan hiç içemem.Güzel midir acaba tadı,kokusu?Ama kaç gündür geçmediğine göre hastalık bir denesem bu mercanköşkü hiç fena olmayacak.

    YanıtlaSil
  9. neselihaller,hoşgeldin önce :)
    Kadın kadının halinden nasıl da iyi anlıyor :)

    YanıtlaSil
  10. İkiz annesi,merhaba :)
    Evet,evet haklısın,o kişi olunca yanında her şey daha kolay geliyor hayatta.

    YanıtlaSil
  11. Tadı ıtırımsı ama içine nane ve limon koyarsın iyi oluyor...

    YanıtlaSil
  12. İçimizdeki karnaval,fırsat bulup alamadım bu hafta ama aktara ilk uğradığımda alacağım inşallah.Ne olur ne olmaz bulunsun evde.Madem tat kısmında bir sorun yok :)

    YanıtlaSil


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails