31 Ocak 2011 Pazartesi

Kara yolculuk


Kar bize gelmediğine göre biz kara gidelim bari dedik bugün ve koyulduk dağ yollarına.

Yolun ışıl ışıl güneşli olması aldatmasın,öyle bir rüzgar var ki kısaca biz ona fırtına diyebiliriz.Rakım yükseldikçe korku filmlerini aratmayacak bir uğultu arabanın içine kadar doldu.Nihayet kara ulaşıp pür heyecan arabadan indik.Ancak uzaktan kar gibi görünen beyaz nesnelerin aslında buz olduğunu farkettik.O rüzgarda mantıklı her insan bunu öngörebilir ama galiba biz ailecek geçici bir süre mantığı devre dışı bırakmışız anlaşılan.


Bu kadar heveslendik,bari çocuk şu beyaz nesneye bir dokunsun dedik.Tabii ben de illa anı ölümsüzleştirme derdindeyim.Ama ne mümkün,şu bir pozu çekerken rüzgar nerdeyse Deniz'i uçuruyordu.Hatta nefes almakta bile zorlanıyorduk diyeyim,gerisini anlayın.Koştur koştur geri arabaya binerken kendimi bir türlü içeri atıp kapıyı çekemedim.Bülent sol kolumdan asılıp var gücüyle beni çekti de canımı ve arabanın kapısını ancak kurtarabildik :)


Deniz'in kuzeni Toygun da yanımızdaydı.Kar maceramızı nihayetlendirip eve beraber döndük.Ve bütün öğleden sonra Bülent'le ikimiz bu adamların peşinden koşmaktan,arkalarını toplamaktan bitap düştük.Daha Toygun'u uğurlayıp kapıyı kapatır kapatmaz Deniz'in "Ben sıkıldım,oyuuun" diye mızırdanması da cabası.Tatil zamanı okuldan daha mı yorucu ne.Sahi  kaç gün kaldı tatilin bitmesine?

12 yorum:

  1. :)))
    istanbul bu sene kara hasret kalacak anlaşılan :(

    YanıtlaSil
  2. Galiba 13 gününüz var..sayılı zaman çabuk geçer annesii , sırada anne ile oynanan oyunlara doyma var galiba.Kolay gelsinn

    YanıtlaSil
  3. Tibetin annesi,biz İstanbul'da değiliz,Maraş'tayız.Ama tüm Türkiye'nin hali aynı.Bu gidişle bizim çocuklar karı tanımadan büyüyecek galiba :)

    YanıtlaSil
  4. İçimizdeki karnaval,o 13 gün geçerken benden de neler götürecek merak ediyorum.Deniz'e acilen bensiz yapabileceği aktiviteler bulmam lazım.Çok pasaklı aktiviteler olmaması tercih nedeni olacaktır :)

    YanıtlaSil
  5. Ah canım ÖZlemim desene az kalsın, kapıyı da alıp götürecekmişsin rüzgara kapılıp:)

    YanıtlaSil
  6. Fırtına her yerde var galiba bu gün Aliağa da aynıydı sabah erken çıkmak zorunda kaldık arabaya zor attık kendimizi:(
    Biz zaten kar ne demek bilmiyoruz ama kar yağan yerlerin de bu sene görmemiş olması tuhaf aslında.Neyse ucuz kurtulmuşsunuz.
    Fotoğrafta yakışıklılar harika görünüyorlar maşallah.

    YanıtlaSil
  7. harika yapmışsınız gitmekle... denizin ilk fotoğrafına bayıldım ama aslında hepsi hoş!

    YanıtlaSil
  8. Rüzgar olmasaymış da keyfini sürebilseymişsiniz keşke...

    YanıtlaSil
  9. Mümineciğim,kapılar falan havada uçuşuyor ama ben hala fotoğraf çekme derdindeyim ya,düşündükçe gülüyorum kendime :)

    YanıtlaSil
  10. İkiz annesi,geçen sene kışın hadi çık gel kar,çok özledik diye yazmışım,bir yıl geçti aradan hala gelen giden yok.Bereket mereket bir yana hakikaten özledim ben karı.Sonumuz hayrolsun canım.

    YanıtlaSil
  11. Çakıltaş,sağol canım :)Gittiğimizden bir şey anlamadık ama macera oldu işte :)

    YanıtlaSil
  12. Annelili,suç rüzgarda değil ki bizde,şehirde bile müthiş bir rüzgar vardı bugün,buraya bakıp daha yükseklerin ne halde olduğunu tahmin etmeliydik aslında.Yine de güzeldi.Her şey yolunda gitse bu kadar gülmezdim belki :)

    YanıtlaSil


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails