19 Ocak 2011 Çarşamba

Merhaba !


Geçerken bir uğrayıp merhaba diyeyim dedim.Çok fazla bir şey yazmayacağım.Aslında kafamın içi dopdolu ama sürekli erteliyorum uzun uzun zamanım olduğunda yazarım diye.İşte böyle...Başka ne mi yapıyorum?Hala geçmeyen soğuk algınlığından dolayı genelde ilk bulduğum fırsatta kıvrılıp yatıyorum.Bol bol kitap okuyorum.Deniz'le gazeteden şapka,makarna boyama filan yapıyorum.Bir de uzun zamandır ihmal ettiğim yemek bloglarını eşeleyip eşeleyip yeni tarifler deniyorum.Bu günlerde fena sardım yemek işine.Gece uyurken bile tarif düşünüyorum.Vaktim olsa her gün on çeşit döktürürüm,öyle bir hevesliyim.Paniğe lüzum yok,geçer yakında :)

Haşiye: Siz de benim gibi dokuzuncu bulut'ta geçirirseniz boş vakitlerinizi bu yemek aşkının sebebini anlayabilirsiniz :)

10 yorum:

  1. Çok geçmiş olsun Deniz pek bir yakışıklı çıkmış maşallah.Keşke benim de vaktim biraz fazla olsa bayılırım mutfakta zaman geçirmeye:)

    YanıtlaSil
  2. ben de geçiyordum bir uğrayıp merhaba diyeyim istedim

    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. merhaba,
    geçmiş olsun çok vede afiyet olsun :)

    YanıtlaSil
  4. İkiz annesi,sağol canım :) Moral bozmak gibi olmasın ama o iki tatlı afacanla senin daha epey bir süre vaktin olmazmış gibi geliyor bana,haksız mıyım?

    YanıtlaSil
  5. neşelihaller,çok memnun oldum,her zaman beklerim :))

    YanıtlaSil
  6. Ayşegül'cüğüm sağol canım benim :)

    YanıtlaSil
  7. Canım aslında yapıyorum ne bileyim keşke daha fazla zaman ayırabilsem yeni bir şeyler yapmayı onu ona karıştırmayı pek severim e ona da zaman geek.Ya da iki günde bir kalabalık yemek davetleri versem yapsam da yapsam herkes bayıla bayıla yese:))

    YanıtlaSil
  8. İkiz annesi,anlıyorum seni :)

    YanıtlaSil


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails