20 Ocak 2013 Pazar

Çok kıskanıyorum


Bu Watson denen adamı acayip kıskanıyorum. Sherlock Holmes'un en yakın arkadaşı o olmasın, ben olayım istiyorum. O müthiş zekaya en yakından ben tanık olayım, her adımında Holmes'un yanında olayım, her şeyin sırrını bana anlatsın istiyorum. Holmes maceraları hiç bitmesin istiyorum. Bir de Londra'da harika bir Sherlock Holmes müzesi varmış, oraya gitmek, her köşesini uzun uzun gezmek istiyorum.



Bu Watson da kim, Holmes bu kadar bayılacak neler yapmış diyenler, daha detaylı ve bağımlısı olacağınız bilgiler için bakınız Sherlock Holmes kitapları.




6 yorum:

  1. Bir Sherlock sever olarak katılıyorum söyledikleri. Artı bir an önce BBC Sherlock başlasın istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sayfanı inceledim de, asıllı bir Sherlocksevermişsin. Çok zevkle okudum bir çok yazını :)

      Sil
  2. günlerce yazmayıp Watson'la geri dönmene ne demeli bilmem :) ama evet evet Sherloc iyi bir fikir olabilir bencede :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Watson'u beğenmiyor musun şeker? Okusan çok beğenirsin eminim.

      Sil
  3. Sherlock Holmes Müzesi, Holmes'ün romanlardaki eviyle aynı adreste, Baker Street 221B'de üç katlı daracık, Holmes romanlarındaki gibi döşenmiş çok tatlı bir ev. Londra'ya taşındığımızda ilk yaşadığımız eve komşuydu, ilk gezdiğimiz müzelerden biriydi. Sherlock Holmes seviyorsan, gerçekten gezmeye değer. Bir de BBC Sherlock Holmes'ün tüm dizi bölümlerinin koleksiyon olarak DVD'sini satıyor, bilgine.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O müzenin o ev olduğunu okumamıştım, şimdi daha da cazip geldi bak. Gerçekten görmeyi çok istiyorum. Şu anda hala kitapları okuyorum, bitirince DVD lere de geçiş yapacağım. Verdiğin bilgi için teşekkürler :)

      Sil


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails