5 Aralık 2009 Cumartesi

CAİLLOU




İdealimdeki anne modelini açıklıyorum: Caillou'nun annesi.Her zaman neşeli,asla yorulmayan,çocuklar ortalığı batırdığında dahi sakin ses tonunu muhafaza edebilen bir anne.İşte böyle bir anne olmak istiyorum.Her gece yatağa yattığımda ciddi ciddi kararlar veriyorum fakat ertesi günkü ilk kriz anında gözümde ne Caillou kalıyor ne de annesi.Zaten gerçekte de böyle bir anne olabilir mi emin değilim.Bazen ondaki sukunet ve sevecenlik ,üzerinden kamyon geçtiğinde yamyassı olup az sonra üç boyutlu haline kavuşuveren çizgi film kahramanları kadar gerçek hayata adapte edilemez geliyor,haksız mıyım?(Lütfen birisi haklı olduğumu söylesin.)

Ayrıca idealimdeki çocuk tipinin Caillou,idealimdeki baba,büyükanne,dede,bakıcı,anaokulu öğretmeni,komşunun çocuğu,sınıf arkadaşı tiplerinin de yine Caillou'nunkiler olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.



4 yorum:

  1. yanındayım arkadaşım. gerçek değil hiçbiri, üstelik bizi de çocuklları da bunalıma sürükleyebilir böyles sonsuz mutluluk filmleri.. şimdi bunu izleyen çocuk hiç demez mi ki benim annem olsa burda etmediğni bırakmamıştı diye. nitekim herşeyi kıyaslıyorlar , neden sorgulamasınlar da. sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Bu postu yazdığım zamanlar sadece ben kıyaslıyordum kendimi Caillou'nun annesiyle.Geçen bir yılda Deniz de başladı.Zaten kendimi kötü hissediyordum,o da artık yüzüme vurdukça iyice beter oldum.

    YanıtlaSil
  3. gerçekten güzel bir örnek
    eminim siz daha iyi bir annesinizdir,
    hayırlı geceler

    YanıtlaSil
  4. Onlaruyuken,merhaba :) Keşke öyle olsam ama nerdeee...Zaten dünyada o kadın gibi bir anne varsa şaşarım.Bu kadar da mükemmel olunmaz ki :)

    YanıtlaSil


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails