25 Temmuz 2011 Pazartesi

İşte geldim burdayım!


En zevkli kısımlar olan gitmeyi ve gezmeyi bitirip en zahmetli ve sıkıcı kısım olan dönüşü gerçekleştirdik bugün.Güzeldi,dinlendiriciydi,neşeliydi.Aynı zamanda bol nemli ve terliydi :) Aslında mantıklı düşünüldüğünde yazın şu sıcağında Mersin'e gitmek akıl karı değil ama evin erkeklerinin yüzme heyecanını dizginlemek mümkün değildi.Şu bir haftanın karı Deniz'in bayağı bayağı yüzme öğrenmiş olması!Bu arada hiç fotoğraf yok.İki hafta önceki gezide 1000 civarında fotoğraf çektikten sonra bu hafta makineyi elime hiiiç alasım gelmedi.Annemin Deniz'in yüzerkenki halini merak ediyorum,mutlaka çek tembihlerine rağmen.Neyse,bu da böyle olsun.Yaz tatilinin ilk bir ayını çok yoğun ve hareketli bir şekilde geçirdikten sonra ikinci ayda Ramazan münasebetiyle derin bir sakinliğe geçeceğimizi umuyorum.İdeal tatil de bu olsa gerek ♥

8 yorum:

  1. Insan bazen fotograf cekecegim diye anin keyfini bile cikaramayabiliyor. Fotograf ceksen bir türlü cekmesen bir türlü.
    Hayirli tatiller, hayirli Ramazamnlar...

    YanıtlaSil
  2. Kaçamak kaçamak bakmıştım resimlerine sayfandayken de senden yorum geldi:)
    Tatil tatildir nemli de olsa sıcak da oh sefanız olsun. Dinlenin canım bol bol.

    YanıtlaSil
  3. Uzuuun yaz günlerinde o sıcağa maruz kalmış Bir Mersinli olarak diyebilirim ki asıl tatil şimdi başlıyor.Hoşgeldin!

    YanıtlaSil
  4. Öğrencilikte uzuuun yaz günlerini orada geçirmiş bir Mersinli olarak diyebilirim ki asıl tatil şimdi başlıyor. Hoşgeldin:))

    YanıtlaSil
  5. Hatice Mungan,çok haklısın.Bazen ilerde bakacağın fotoğrafları değil yaşadığın anı düşünmek daha çok keyif veriyor.Teşekkürler güzel dileklerin için :)

    YanıtlaSil
  6. Alkım,beni anlayan biri var,yaşasın :) Bizim buralar da gayet sıcak olmasına rağmen Mersin'den sonra bir vaha gibi geldi.Yapış yapış bir sıcak Mersin'inki.Geçen hafta boyunca klimayı icat edene ne dualar ettim bir bilsen :)

    YanıtlaSil


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails