6 Mayıs 2011 Cuma

Muzip akasya



Akasya ağaçları bu mevsimde muzip bir çocuk gibi.Siz onlara bakarken masum masum durup da siz arkanızı dönünce tam bir yaramaz afacana dönüşen çocuklar vardır ya hani.İşte onlardan.

Akasyaların altından geçerken kokusu hiç gelmiyor.Allah Allah bu akasyaların kokması gerekmez miydi diyorsunuz hatta kendi kendinize.Sonra başka bir zaman,bambaşka bir yerde birden burnunuza enfes bir rayiha doluveriyor.Hmmm,harika.Akasya kokusu.Nerden geliyor koku diye etrafınıza bakınıyorsunuz ama yok,bir tane akasya ağacı göremiyorsunuz.Kimbilir hangi ara sokakta,hangi kocaman apartmanın arkasında çiçeklerinin kokusunu rüzgara emanet etmiş,size selam yolluyor kendisi.Muzip şey!

10 yorum:

  1. Akasya kokusunu bende çok severim.

    YanıtlaSil
  2. Akasyanın bir sırrı var belli.. Kokusunu her zaman vermiyor...

    YanıtlaSil
  3. Benzetme ne güzel olmuş.Muzip bir çocuk gibi...
    O koku gelsin artık benimde burnuma.
    Sevgiler ÖZlemcim...

    YanıtlaSil
  4. yaz gelsin tüm çicekler açsın miiiisssss gibi koksun ortalık.akasyaya benzetmen müthiş

    YanıtlaSil
  5. Ben de çok beğendim benzetmeni. Yeni evlendiğimizde ödemişe gidince ilk kez mimoza gördüm tüm kasaba mis gibydi insan asabi olmaz buralarda diye düşünmüştüm.

    YanıtlaSil
  6. Burada da akasyalar açtı dün yanından geçerken hafif olan rüzgarın da etkisi ile mis gibi kokuyordu:)Benzetmene bayıldım süper:)

    YanıtlaSil
  7. Koklayan,bekleyen,okuyan,söyleyen herkese sevgiler :))

    YanıtlaSil
  8. Hanımeli kokusuna bayılıyorum bende , hem hanımeli oalcak çardakta hemde fonda Zerrin özer'in şarkısı...Ne hoş olur...

    YanıtlaSil
  9. Tüm annelerin anneler gününü kutlarım

    YanıtlaSil


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails