3 Ağustos 2011 Çarşamba

Uyuşuk

3 günlük Ramazan durum raporu :
Yorgunum,bitkinim,ağzımı açacak,kolumu kımıldatacak dermanım yok.Şu özel,heyecanla beklediğim günlerde,değil fazladan ibadetler etmek,Kur'an okumak,elime normal kitabımı alıp okuyacak kadar bile halim yok.Uyuşukların uyuşuğu oldum.En asgaride yapmam gerekenleri yapıp bulduğum en serin kanepeye atıyorum ardından kendimi.Oruçtan değil ama bu halim,uykusuzluktan.Sıcaktan zaten uyuyamazken,sahur da girince işin içine leylaya döndüm üç günde.Şikayet için değil,hal ve gidişi rapor için yazıyorum bunları.Hiç hoşlanmıyorum kendimden,hiç.Bugün erken yatayım bari.

20 yorum:

  1. Hiç farkımız yok şekerim :))

    YanıtlaSil
  2. İyi ol özlemciğim iyi ol

    YanıtlaSil
  3. özlemim face'in var mı,ekleyelim birbirimizi,sen beni ekleyemezsin ama,arayarak bulunmuyorum ben,tam adını bana mail at ya da burdan yazsana?

    YanıtlaSil
  4. Ben de ne zaman kendimi programladığımı sansam, plan yapsam eskisinden daha beter buluyorum kendimi.. Misal cuma geceleri, cuma sabahları, kandiller vs.lerde daha çok şey yapacağım derim ama birden pısss! diye söner enerjim.. onun için bazen diyorum kendimi şartlamak yerine her günü yaşayabilirim özelmiş gibi..

    YanıtlaSil
  5. hem sıcak, hem susuzluk bir de üstüne uykusuzluk.. çok zor çok.. allah yardımcımız olsun..

    YanıtlaSil
  6. özlem ben her an yakalanacağım iş yerinde uyuklarken. kitap okuyayım diyince başımın düşmesiyle kendime geliyorum. kovulmazsam iyi :)

    YanıtlaSil
  7. Prettycim,ne faceim,ne twitterım var.Hatta mail kutumu bile 3 ayda bir açıyorum.Yani anlayacağın internet dünyasıyla tek bağım şu blogum.
    Bir gün o işlere de el atarsam ilk seni arar bulurum emin ol :)

    YanıtlaSil
  8. Müminecim,haklısın da bu arada geçip gidiyor harika Ramazan günleri.Şartlanarak veya şartlanmadan,artık nasıl olursa havaya girsem iyi olacak :)

    YanıtlaSil
  9. Sevgi,hoşgeldin.Yazdıklarına koca bir AMİN diyorum :)

    YanıtlaSil
  10. Nilhan,uyuşukların sayısı çoğalıyor :))

    YanıtlaSil
  11. allah yardımcın olsun özlem ciğim , sıcaklarda zor oluyor oruç tutmak.onun etkiis vardır...
    annem iftardan sonra fenalık geçiriyor adeta..tansiyonu fırlıyor sahura doğru düzeliyor sonrasında iftara tekrardan...Sıcakalrın cilvesi olsa gerek :((

    YanıtlaSil
  12. kız şaka yaptım alıngan cimcimeeeee

    YanıtlaSil
  13. İlknurcum,oruç beni normalde hiç sarsmazdı.Ne bileyim,Allah bir kolaylık veriyor sanırım.Ama uykusuzluk yok mu uykusuzluk,hayalet gibi dolanıyorum ortalıkta.Öyle gündüz uykusu falan da uyuyamam ben.Gece kaç saati kurtarabilirsem o kar işte.Tabii dediğin gibi sıcakta orucun ben farkında olmasam da etkisi oluyordur.

    YanıtlaSil
  14. Sevgicim,ne alınması,sana alınır mıyım hiç :)

    YanıtlaSil
  15. Merhabalar.bloğunuzu yeni gördüm.hemen izlemeye aldım..paylasimlarinİzin dewamini dilerim.bu arada bende bekelrim :))

    YanıtlaSil
  16. aymuca hoşgeldin :)
    Blogunu ziyaret ettim,çok güzel tarifler var,sık sık sendeyim artık :)

    YanıtlaSil


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails