2 Şubat 2013 Cumartesi

Tatil ortası raporu


 Tatil tam hayalimdeki tatil gibi geçiyor. Çok şükür. Evin içinde, biraz miskin, biraz gevşek... Bol bol kitap okuyarak, gece geç saatlere kadar oturarak, yatarak, yuvarlanarak, atıştırarak, Deniz'le kudurarak, battaniye altı keyifleriyle, telaşsız, sıcak, sakin. Oh mis! Benim gibi bir "evsever"i kedi gibi keyiften mırıl mırıl mırlatan günler.

Zaten Şubat tatilini yaz tatilinden daha çok severim ben. Kısa olduğu için daha kıymetlidir bir kere. Yaz tatili telaşlıdır. Günlerin bir sürüsü valiz hazırla, oraya git, buraya git, valiz boşalt hengamesiyle geçer. Uzun tatil ya, gezmek, yüzmek vesaire şart. Ayrıca evdeysen bile yukarda saydığım aktivitelerin çoğunu yaz tatilinde yapamazsın. Sıcaktan kendini nerelere atacağını bilemezsin ki yapasın, yapsan da aynı sıcaklardan dolayı pek tat alamazsın. Oysa Şubat tatili insanın evinden tat almada tam performansa ulaşmasını sağlayan soğuk havayı da beraberinde getirir. Hatta o soğuk havayla bir de kar getirse tadından yenmez olur. Gerçi bu senekinde kar keyfimiz eksik ama ne demişler, o kadar kusur kadı kızında da bulunur.

İşbu sebeplerden dolayı pek muhterem Şubat tatilimizin kalan günlerinin kıymeti biline, Rabbimize bu huzurlu, güzel günleri bize yaşattığı için bol bol şükredile... :)

Bu arada, birini öperken insan fotoğraflarda ne çirkin çıkıyor yahu.

3 yorum:

  1. . Allah'ım nazarlardan saklasın. Mutluluğunuz daim olur inşallah...

    YanıtlaSil
  2. valla şunu söyleyeyim ki öpenler çirkinse bile (ki bu da kesinlikle yanlış bir yargı ama neyse blog sahibesine fazla sataşmayayım:) öpülen kesinlikle çok güzel ve pek mes'ud:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa, çirkin olur muyuz hiç, profilden korkunç çıkmışız sadece, yoksa çok güzeliz biz çok :P

      Zevkten dört köşe olmuş öpülen adına koca bir teşekkür sana Pisikopati :)

      Sil


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails