3 Eylül 2010 Cuma

Diş Sürprizi



Dün gece huzursuz uyudu Deniz.Uykudan tam uyanıp derdini de söyleyemiyordu ama gece boyu mızmızlanıp yüzünü gözünü ovuşturup durdu.Sabah olunca bir durum incelemesi yaptık vee sonuç:Deniz'in dişi çıkıyor.Karşılıklı iki azı dişinin de uçları nokta nokta belirmiş kuzucuğun.Hiç inceleyip araştırmamıştım bu dişler ne zaman çıkacak diye.O yüzden birden sürpriz gibi oldu.Şaşırdım,hoşuma gitti.

Daha evvelki diş çıkardığı dönem sanki bir sürü diş peşi peşine çıktığı ve beraberinde bir sürü de huysuzluk getirdiği için çok da sevdiğim bir dönem olmamıştı,hatırlıyorum.Şimdi ise huysuzluk yok beyefendide,merak var.Aynanın karşısında ağzını sonuna kadar açıp yeni dişini inceliyor gün boyu defalarca.

Ben de karşısına geçip onu,oğlumu inceliyorum.Bazen nasıl da büyüdü zannetiğimi ama aslında küçücük olduğunu,dişiyle,aklıyla,fikriyle sürekli tamamlanmaya,birey olmaya çabaladığını görüyorum.

10 yorum:

  1. ne hoş bir süreç en güzeli farkında olup izlemek bu süreci
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Yeni dişleriniz hayırlı olsun:))

    YanıtlaSil
  3. Hayırlı olsun.ne güzel şimdi Deniz için çok farklı bir izlenim oluyordur...

    YanıtlaSil
  4. Haklısın Minecim,önemli olan her anı farkedebilmek.Bazı şeylerin tekrarı yok.

    YanıtlaSil
  5. Teşekkürler Sihirli Günce :)

    YanıtlaSil
  6. Yaaa di mi ama. Daha çok küçük bunlar aslında:)

    YanıtlaSil
  7. aslında büyüdüğünü sanıp aklının hala tamamlanmaya çalıştığında olduğunu farketmek...güzelmiş;)hiç büyümesin daha da güzel olsun ;)

    YanıtlaSil
  8. Di mi ya Eylem,bazen unutuyorum ben bunu.Halbuki bizim oğlan daha 5,5 yılıdır bu dünyada,sadece 5,5.Ama bazen tüm hayatım boyunca o da yanımdaymış gibi geliyor bana.

    YanıtlaSil
  9. Aynen katılıyorum sevgili Pretty.Ama aynı senin annen gibi benim ki de böyle söylediğimde kızıyor bana :)

    YanıtlaSil


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails