20 Eylül 2010 Pazartesi

Ya 3 olsaydı ve okul başlıyoor..


Cumartesi eve döndükten sonra kendine her an yeni heyecanlar arayan oğlum kuzenini bize çağırdı.Bir kaç saat sonra küçük kuzen de onlara katıldı.Ondan sonrasını hatırlamıyorum.Tek bildiğim ortada her an zıplayan,hoplayan,bağıran,çığlık atan,ağlayan 3 küçük adamın dolaştığı.Konuklarımız gittikten sonra eve dönüp baktığınızda burdan bir ordu geçmiş derdiniz.


Onların ardından Bülent'le girdiğimiz mecburi ve yoğun temizlik faaliyeti bitince birbirimize dönüp "3 tane olsaydı demek böyle olacakmış,Allah korumuş bizi" dedik.Fotoğraflardakiler bahsi geçen ufaklıklar oluyor.Üçünü aynı anda yanyana durur vaziyette bulmak imkansız olduğundan ancak böyle fotoğrafları çekilebiliyor :)

Tatilin son gününü de bu şekilde tükettikten sonra geldik okul gününe.Kendim için ayrı bir heyecan,Deniz için ayrı bir heyecan var içimde.Bu yaz,tatil uzun sürdüğünden mi nedir,kendimi okula yeni başlayan bir öğrenci gibi hissediyorum,biraz şaşkın.Aynı anda,Deniz alışabilecek mi,yeni öğretmeni nasıl,sınıfı da çok güneş alıyor,sıcak mı olur acaba gibi bir sürü alakalı alakasız soru var kafamda.Hayırlı,huzurlu,bereketli bir öğretim yılı olur umarım.Vira Bismillah..

2 yorum:

  1. bizim apartman çocuk nüfusu çok hepsi çok tatlı ve enerjik! Allah sağlık versin bize de sabır ama en çok annelerine tabii : )

    YanıtlaSil
  2. Mine,bizim komşularda da çok sayıda ve müthiş enerjik çocuklar var ama emin ol davulun sesi uzaktan hoş geliyor :)

    YanıtlaSil


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails